Heeft u een stevige massage nodig ter voorbereiding op een sportevenement? Of juist een massage ter afdrijving van de afvalstoffen ná de activiteit? Ook hier kunt voor terecht.

Sportmassage wordt niet vergoed door de verzekeraar! Bel mij voor meer informatie.Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.

De revalidatietraining in de vorm van medische fitness vindt plaats in de fitnessruimte aan het Zuideinde te Landsmeer. Onder deskundige begeleiding traint u hier in kleine vaste groepen, met een oefen- of beweegprogramma dat speciaal voor u is geschreven.

U kunt bij Fysiotherapie Zomer ook terecht voor een eenmalig advies/consult.

Echografie, ook wel echoscopie genoemd, is een techniek die gebruikmaakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteren.

U wilt 5 km kunnen hardlopen, of misschien heeft u nooit gesport en vind u het nu toch echt tijd worden iets te gaan doen? Meedoen aan de Dam tot Damloop, u wilt de Alp d’Huez fietsen, de Kilomajaro beklimmen?

Heeft u een stevige massage nodig ter voorbereiding op een sportevenement? Of juist een massage ter afdrijving van de afvalstoffen ná de activiteit? Ook hier kunt u voor terecht!

Telefonisch consult voor sportadvies / fysieke doelstellingen / evaluatie therapie