U kunt ook terecht voor een eenmalig consult en advies.

Misschien zit u met vragen of twijfels of wilt u uw zere knie of schouder even laten zien en is advies en/of evaluatie voldoende! Op deze wijze kunt uw uitbreiding van uw klacht voorkomen en hoeft er geen inbreuk gemaakt te worden in uw drukke bestaan!


 

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens.

Lees meer…
Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.

Lees meer…
De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen.

Lees meer…
Revalidatie op maat biedt een belangrijke verbetering in levenskwaliteit en dagelijks functioneren. Om dit te bereiken moet het signaleren van klachten bij patiënten vast onderdeel zijn van het oncologisch (na-)zorgplan en bij indicatie leiden tot verwijzing naar revalidatie.

Lees meer…

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de orthopedische revalidatie en fysiotherapie tot een jaar na de operatie.

Lees meer…
U kunt bij Fysiotherapie Zomer ook terecht voor een eenmalig advies/consult.

Lees meer…

U wilt 5 km kunnen hardlopen, of misschien heeft u nooit gesport en vindt u het nu toch echt tijd worden iets te gaan doen? Meedoen aan de Dam tot Damloop, u wilt de Alp d’Huez fietsen, de Kilomajaro beklimmen?

Lees meer…
Telefonisch consult voor sportadvies / fysieke doelstellingen / evaluatie therapie

Lees meer…